2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: 168 Óra

17 cikk 1/2 oldal

Bolgárnak bealkonyult

Pedig szerinte egyedül ő képes arra, hogy válaszokat adjon a világ dolgaira.

Vidékábrázolás 168 Óra módra

Utálatos dolog kiragadni egy szövegösszefüggésből néhány mondatot, de most mégis megteszem. Azért utálatos dolog, mert a kiragadás alkalmassá tehet arra, hogy sztereotipizáljon a szövegkiragadó.

Nem tudja, de mondja

A 83 esztendős, hardrocker frizurás Misi bácsi legutóbb januárban került a figyelem középpontjába, amikor friss kötetében nemes egyszerűséggel leparasztozta a Fidesz híveit.

Ki kit rekeszt ki?

Két nappal azután, hogy a 168 Óra „leleplezte” a Magyar Cserkészszövetséget, most azon brusztolnak, hogy minél kisebb arcvesztéssel jöjjenek ki a történetből.

Háttérmagyarázat

Hogy be ne vigyen bennünket az erdőbe az orbáni ármány, időről időre érdemes tájékozódni valamelyik liberális fórumon a hétköznapi svindlikről.

Otthonosabb, élhetőbb fővárost szeretnének

Budapest az egyetlen igazi globális magyar brand, Közép-Európában egyre számottevőbb tényező, emellett pedig a polgári Magyarország szívügye.

Vigyázz, a kutya harap!

Liberális negyedbarátaink a fékekkel is rosszul állnak, és lelkük minden fájdalmát példátlan nyíltsággal tárják saját, szintén megkeseredett olvasóik elé.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.