2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://www.magyaridok.hu/belfold/helyreigazitas-az-ujabb-tartozas-a-jobbik-szamlajan-cimu-cikk-miatt-3920771/

Helyreigazítás az »Újabb tartozás a Jobbik számláján« című cikk miatt

A 2018. július 25-én „Újabb tartozás a Jobbik számláján” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom kampánybeszámolójából minimum nyolcvanmillió forint hiányzik, a párt által kapott adományoknak a kampánybeszámolóban csak a töredékét tüntették fel, illetve azt is, hogy a kampánybeszámolóban kétséges egy 84 millió forintos hitel eredete. A valóság ezzel szemben az, hogy a Jobbik 2018. július 13. napján kelt kampánybeszámolójának 3.1.2. pontjában szereplő egyéb források között választási célra kapott adományként a kampányidőszakban juttatott és kampánycélra fordított adományokat tünteti fel, a kampányidőszakon kívül juttatott, de a kampányidőszakban kampánycélra felhasznált adományok a saját források tételben szerepelnek; az e pontban hitelként megjelölt összeg a Magyar Posta Zrt. felé fennálló fizetési kötelezettségen felül más szállítók felé fennálló kötelezettséget foglal magában, bankhitelből származó kötelezettséget azonban nem.

2019. február 6-tól a Magyar Nemzet néven jelenünk meg. Az oldal elérhetősége www.magyarnemzet.hu. Ha a Magyar Nemzet mérvadó híreit szeretné e-mailben megkapni, nincs más teendője, mint (február hatodika után) IDE kattintva feliratkozni hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (A szolgáltatás továbbra is ingyenes marad!)

Kiemelt

Kedves Magyar Idők Olvasó!
A Magyar Idők napilap nevet váltott, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven jelenik meg. Ez az oldal, a magyaridok.hu ettől az időponttól nem frissül, archívumként működik. A Magyar Nemzet – Polgári Napilap elérhetősége www.magyarnemzet.hu

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.