2019. április 23., kedd, Béla napja

Bayer Zsolt

Ő is valami...
A Jobbik ma már nem a Fidesz „sötét énje”, ó, dehogy! A Jobbik ma szövetséges, partner, társ, jó barát. Ma eltűnt az antiszemitizmus és a cigányellenesség.
Sartre, Sargentini
Sargentini kérlelhetetlen következetességénél, megkérdőjelezhetetlen felkészültségénél és tisztességénél már csak függetlensége megkérdőjelezhetetlenebb.
Loppert Dániel bírósági pere a megfélemlítést szolgálta
Bekiabálása után körbevették a rendőrök, igazoltatták, majd a Medgyessy kíséretében jelen lévő tapolcai rendőrkapitány utasítására a 18 éves fiatalember ellen eljárás indult, feljelentették.
A jakobinusok idején jöttek a prolik
Ugye emlékeznek még Mensáros Lászlóra? A csodálatos Mensáros Lászlóra… A mindig halk szavú, elegáns, zseniális színészre, az igazi, régimódi úriemberre.
A nagy kormánybuktatás
Egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha egy tízmilliós országban 12 ezer ember tüntet a kormány ellen, az eléggé távol áll a forradalomtól.
Az ellenzék közösségteremtő ereje
A bolsevik-jakobinus-liberális ellenzék egyetlen politikai mondanivalója – azon túl, hogy itt minden rettenetes, és holnap összeomlik az ország – az, hogy a miniszterelnök egy…
Feszült várakozás
Szerdán már hangoltak a Várban, odaálltak a gyönyörűen felújított karmelita kolostor elé tizenegyen, és maguk elé tettek egy papírt, azzal a felirattal, hogy „Viktor! A vár mindenkié!”
Jóska nem hisz a könnyeknek
Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?
Agresszív ostobaság
Leendő történelemkönyvek kisbetűs jegyzete lesz a lap alján, ahogy az a Szabó Tímea nevű Szamuely odaáll a miniszterelnök elé, és lehengerlő butaságtól eltorzult képével belesípol Orbán Viktor arcába.
Brüsszel a régi Moszkva II. rész
Guy Verhofstadt EP-képviselő, ’68-ból itt felejtett szilikonforradalmár és Bucigyuri nemrégiben kisteherautót indított útnak egyebek mellett Magyarországra.
Brüsszel a régi Moszkva
Szóval ismerjük mindezt, elvtársak. Pontosan tudjuk, hogy most csak azért kell Brüsszelre és a többi elvtársra figyelni, mert amit mondanak, annak homlokegyenest az ellenkezője az igazság.
Az antiszemitizmus vége
Az antiszemitizmus elleni harc érdeklődés hiányában elhalasztva. Ez a Szávay-ügy egyetlen üzenete. Igen, a Szávay-ügyben Szávay István a legkevésbé érdekes.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.