2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Bayer Zsolt

Jóska nem hisz a könnyeknek
Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?
Agresszív ostobaság
Leendő történelemkönyvek kisbetűs jegyzete lesz a lap alján, ahogy az a Szabó Tímea nevű Szamuely odaáll a miniszterelnök elé, és lehengerlő butaságtól eltorzult képével belesípol Orbán Viktor arcába.
Brüsszel a régi Moszkva II. rész
Guy Verhofstadt EP-képviselő, ’68-ból itt felejtett szilikonforradalmár és Bucigyuri nemrégiben kisteherautót indított útnak egyebek mellett Magyarországra.
Brüsszel a régi Moszkva
Szóval ismerjük mindezt, elvtársak. Pontosan tudjuk, hogy most csak azért kell Brüsszelre és a többi elvtársra figyelni, mert amit mondanak, annak homlokegyenest az ellenkezője az igazság.
Az antiszemitizmus vége
Az antiszemitizmus elleni harc érdeklődés hiányában elhalasztva. Ez a Szávay-ügy egyetlen üzenete. Igen, a Szávay-ügyben Szávay István a legkevésbé érdekes.
Kártérítések ideje
Igen, most ez a világ van. A „liberális demokráciák”, az „emberi jogok” és mindenekfelett a nagy „szabadságok” világa.
Babaruha és bankkártya
Most, hogy már csak egy karnyújtásnyira vagyunk az apatejtől, és Celine Dion is nekifogott, hogy „felszabadítsa” a csecsemőket a nemi sztereotípiák rabságából, már tényleg közel a vég.
Gruevszki bűne
Gruevszki a migránsválság kellős közepén, országa jobboldali vezetőjeként kerítést épített a görög határszakaszra, és bejelentette, hogy mindenáron feltartóztatja az inváziót.
Új század elé
Hittünk már téveszmékben eleget, s hitegettek is eleget. Éppen itt az ideje, hogy megnyerjük az új századot, barátaim.
Család és nemzet
Most ismét sorskérdés előtt állunk: elfogyunk vagy nem fogyunk el? Fekete Gyula (Isten nyugtassa) évtizedekkel ezelőtt hajtogatta, hogy baj lesz ebből, ha nem történik sürgősen valami.
Merkel és a normalitás
Angela Merkel karriertörténetét is Karinthy Frigyesnek kellene megírnia, mondjuk ezzel a címmel: A Wilkommenskulturtól egészen a senki földjéig.
Forradalmak kora
A résztvevők forradalmárnak és szabadságharcosnak voltak öltözve, amúgy egyéb alkalmakkor ők a Jobbik nevű, XXI. századi formáció fizetett alkalmazottai.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.